Jump to content
Tina

Prąšymas Grąžinti [BŪTINA PERSKAITYTI PRIEŠ PILDANT PRĄŠYMĄ]

Recommended Posts

 ecrp_LT_banners_grazinimai-01.thumb.png.44e555c02c2bb4a721104b44f8473c70.png

Kad atgautumėte prarastą turtą, visų pirma reikia parašyti prašymą, kurį rašant reikia vadovautis šiuo vadovu ir sukurti įrašą šioje forumo sekcijoje. Tikimės, kad prieš jį rašydami perskaitysite šį vadovą. Jei prašymas neatitinka reikalavimų, tada deja  negalime patvirtinti jūsų prašymo. Nerašykite prašymų, kurie neatitinka reikalavimų, nes jie bus užrakinti ir suarchyvuoti, pakartotinis rašymas prašymų, kurie neatitinka reikalavimų, gali baigtis forumo moderatoriaus įspėjimu. 

Įrodymai yra būtini, kad galėtumėme patvirtinti prašymą grąžinti prarastą turtą, administracija netikrins logų, kad patvirtintų jūsų prašymo tikrumą, tai tiesiog užtruktų per daug laiko. Rekomenduojam visados turėti įrašų susijusių su jūsų turimu turtu, ypač vertingu turtu. Tai foto, video įrodymai, kurie jums padėtų netikėto praradimo atveju. 

divider.png.a7ec686c9fda998676efd04040724879.png.9a82f2a56fdf3c5924a4c922338d50e2.png

Grąžinimo procesas užima daug laiko ir didżioji dalis reikalauja kūrėjo lygio teisių, todėl, kad išvengti per didelės apkrovos ir mėnesius trunkančių prašymų apdorojimų, priimimėme sprendimą, kad mažesni nei $25,000 prašymai nebus tenkinami. Senesni praradimai nei 2mėnesiai po praradimo nebus gražinami jei praradote turite užpildyti iki 2mėn. Atsiprašome už nesklandumus, galinčius kilti dėl šios taisyklės.

 

Pavyzdžiai, kai galėtumėte pildyti prašymą dėl prarasto turto: 

  • Praradimai serverio lūžimo atveju arba dėl didelių sinchronizacijos problemų. 
  • Dėl jau žinomų ir patvirtintų klaidų (bugų). (Bet visų pirma klaidos turi būti patvirtintos kūrėjo forume, tam skirtoje sekcijoje.) 
  • Dėl žaidimo metu įvykusio incidento, kai administracija nusprendė, kad žaidėjui turėtų būti grąžintas jo prarastas turtas. Tam būtinas administracijos pritarimas, kad prašymas būtų patenkintas su /rm (Report Message) komanda žaidime, bei tikslus laikas naudojant /time. Tik tada praşymas bus peržiūrėtas. 
  • Nusiskundimas forume, kai administracija nusprendė, jį išnagrinėjus, kad žaidėjui turėtų būti grąžintas jo turtas. Nuorodą į skundą taip pat yra būtina nurodyti. 

 

Pavyzdžiai, kai žaidėjui nebus grąžintas jo prarastas turtas ir jis NETURĖTŲ pildyti prašymo

  • Kai žaidėjas per klaidą nusiperka ne tą automobilį, uždeda ne tą tiuningą sr modą arba netyčia parduoda namą ir t.t. 
  • Daiktai prarasti roleplay situacijose, netgi, jei visi žaidėjai sutinka, kad reiktų panaikinti visą roleplay situaciją ir apsimesti, kad jos net nebuvo. 
  • Praradimai dėl scripto - baudos dėl KET pažeidimų, buvote sulaikytas, gydymo sąskaitų ar plastinės chirurgijos. 

Reikalavimai susiję su PASKOLOMIS:

  • Paskolų firmos paskolos yra gražinamos tik tada, kai žaidėjas yra užblokuotas arba nežaidžiantis serveryje, kitu atveju viskas sprendžiam IC (In-Character) būdu. 
  • Gražinimo skola privalo būti be procentalios dalies t.y. gražinam tiek kiek yra paskolinama, be procentų - palūkanų bei be tos sumos, kuri yra jau gražinta žaidėjo.

Pavyzdžiai KĄ GALITE ATGAUTI: 

  • Pinigai
  • Ginklai
  • Mašinų tiuningas ir modai

Pavyzdžiai KO NEGALITE ATGAUTI: 

  • Darbo laiko praradimas
  • Pinigai prarasti dėl gydymo išlaidų ar su teisėsauga susiję mokesčiai
  • Automobilių taisymo/atstatymo kaštai
  • Bet kas, ką praradote dėl nepatvirtintų klaidų (bugų). 

divider.png.a7ec686c9fda998676efd04040724879.png.9a82f2a56fdf3c5924a4c922338d50e2.png

 

JEI galvojate, kad jūsų atvejis atitinka viršuje esančius reikalavimus, jūs turėtumėte pildyti prašymą pasinaudodami forma esančia apačioje. Jei formatas neatitiks keliamų reikalavimų, ar truks būtinos informacijos bei įrodymų jūsų prašymas bus atmestas. 

 

Būtinas temos pavadinimas: 

 

Quote

[Prašymas Grąžinti] Vardas Pavardė (Turtas) 

 

Pavyzdys: 

 

Quote

[Prašymas Grąžinti] Bobo Šilelis ($25,000)

Arba 

[Prašymas Grąžinti] Salomėja Neris (AK-47)

 

Būtinas prašymo formatas: 

 

Quote

 

Veikėjas, kuriam grąžinti: 

Data ir laikas kada ivyko incidentas: 

Prašau grąžinti (kiek ir ką): 

Įvykio detalus aprašymas: 

Įrodymai, kad turtas prarastas: 

Komentarai bei papildoma informacija: 

 

 

PAVYZDYS: 

 

Quote

 

Veikėjas, kuriam grąžinti: Vincas Kudirka

Data ir laikas kada ivyko incidentas: 2019-08-07. 

Prašau grąžinti (kiek ir ką): $45,000. 

Įvykio detalus aprašymas: Išsiėmiau pinigų iš banko ir važiavau pirkti automobilio. Bevažiuojant lūžo serveris, nebeturiu pinigų nei rankoje, nei banke. 

Įrodymai, kad turtas prarastas: *Linkas i streamo clipą* . 

Komentarai bei papildoma informacija: Pilną stream video rasite čia : *Linkas*. Ačiū. 

 

 

Būtinas paskolų prašymo formatas: 

 

Quote

Veikėjas, kuriam grąžinti: 

Data ir laikas kada įvyko paskolinimas: 

Prašau grąžinti (suma): 

Paskolos davimo aprašymas: 

Įrodymai, kad suma asmeniui buvo suteikta bei negrąžino: 

Komentarai bei papildoma informacija: 

 

Kas užsiskaito kaip įrodymas? 

  • Įrodymai yra visada būtini. Kitų žaidėjų parodymai nėra laikomi įrodymais. Įrašai "Aš mačiau, patvirtinu" nelaikomi įrodymais, jei nėra ekrano nuotraukų ar video tai patvirtinančių, taipogi tai gali baigtis forumo moderatoriaus įspėjimu.
  • Visi video ir ekrano nuotraukos negali būti fotoshopinti ar kitaip editinti. Įkėlus editintus įrodymus gali būti, kad patys būsite užbaninti. 
  • Pokalbių logai nėra konkretūs įrodymai, bet laikomi papildoma priemone galinčia padėti jūsų prašyme ir tai negali būti vieninteliu įrodymu, jei kažką praradote. 
  • Įrodymais taip pat gali būti laikomi žinomų bugų raportai, adminų patvirtinimas per /rm komandą žaidime arba linkas į išspręstą skundą. 
  • Foto ir video turi būti padorios rezoliucijos, kad eitų įskaityti tekstą ir gerai matyti vaizdą. Dar kartą kartojame, jie negali būti editinti. 

Ką daryti, kai prašymas buvo patenkintas? 

  • Kad atgautumėte savo turtą, turėtumėte parašyti administracijos nariui (Vyriausiasis Administratorius arba aukščiau) žaidime naudojant /rm kai jie yra prisijungę arba per discordą, kai esate pasiruošę atgauti turtą. Jei jie tuo metu yra užsiemę, jie pabandys suderinti laiką, kuris tiktų abiems pusėms. 

Ką daryti, kai prašymas buvo atmestas? 

  • Jei prašymas buvo atmestas, tai yra galutinis sprendimas. Mes norėtumėme paskatinti, kad jūs surinktumėte kuo daugiau įrodymų prieš rašydami prašymą ir būtinai įkeltumėte juos visus iš karto. Draudžiama rašyti pasikartojantį prašymą, kai prieš tai jis jau buvo atmestas, už tai būsite nubaustas. 

divider.png.a7ec686c9fda998676efd04040724879.png.9a82f2a56fdf3c5924a4c922338d50e2.png

 

Kai viską perskaitėte, galite rašyti prašymą. 

 

Ačiū už supratimą ir taisyklių bei būtinų reikalavimų laikymąsi. 

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and our Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.