Jump to content
CoachAG

„Los Santos Customs“ Darbuotojų rangai

Recommended Posts

vqZ8Fua.png

 

 

8cYWaHR.png

Praktikantas (-ė) yra naujai įdarbintas asmuo į “Los Santos Customs” firmą. Jam taikomas bandomasis laikotarpis. Jokių privilegijų darbuotojai esantys šiame range neturi. Valandinis atlyginimas - 4000$.

BhGQPSE.png

Jaun. Mechanikas (-ė) yra darbuotojas (-a), kuris (-i) praėjo bandomojo laikotarpio barjerą, padėjo savo pirmąjį pėdsaką firmoje. Darbuotojai (-ios) šiame range turi sukaupę mažą darbo stažą ir dėl įvairiausių kilusių klausimų gali kreiptis į aukštesnio rango atstovus. Jokių privilegijų, pareigų šio rango atstovai (-ės) neturi. Šiam rangui atstovauja darbuotojai, kurie firmoje dirba bent jau savaitę ir turi sukaupę 20 valandų darbo stažą. Valandinis atlyginimas - 4750$. 

iHkhrDO.png

Mechanikas (-ė) yra darbuotojas (-a), kuris (-i) turi sukaupęs (-usi) šiokį tokį darbo stažą bei patirtį. Šio rango atstovai (-ės) gali padėti praktikantams susipažinti su darbo specifika, pamokyti juos įvairiausių įmantrybių bei duoti patarimų ar pastabų. Šiam rangui atstovauja darbuotojai, kurie firmoje dirba bent jau 3 savaitee ir turi sukaupę 50 valandų darbo stažą kaip jaunesnysis mechanikas (bendroje sumoje 70 val.). Valandinis atlyginimas - 5500$.

mqHPP8O.png

Vyr. Mechanikas (-ė) yra darbuotojas (-a), kuris yra aukščiausioje paprastų darbuotojų grandinėje. Šio rango atstovai (-ės) yra atsakingi už žemesnio rango darbuotojų priežiūrą, jų darbo specifiką. Iškilus klausimams turi pagelbėti žemesnėje grandyje esantiems darbuotojams (-oms). Šiam rangui atstovauja darbuotojai, kurie firmoje dirba bent jau 6 savaites , turi sukaupę 70 valandų darbo stažą ir yra įgavę 3 savaičių patirtį kaip mechanikas (bendroje sumoje 140 val.) ir yra išlaikęs LSC patikros egzaminą. Valandinis atlyginimas - 6000$.

BANOMASIS.png.b09fbd50cbe3113dfbfc17c9297e4702.png

Administratorė (-ius) yra darbuotojas (-a), kuris yra atsakingas už teisinius įmonės reikalus. Pagrindinis darbas vyksta iš namų. Padeda įmonei spręsti bėdas, iškilusias su teisiniais klausimais bei padeda vadovybei spręsti iškilusias bėdas, susijusias su LSC. Šiam rangui atstovauja asmenys, kurie yra baigę teisės arba politologijos studijas ir išmano apie administracinį bei baudžiamąjį teisės kodeksą. Valandinis atlyginimas - 3250$.

3Mck4qX.png

Prižiūrėtojas (-a) yra darbuotojas (-a), kuris priskiriamas (-a) žemiausiai vadovaujančio personalo grandinei. Darbuotojai (-ios) esantys (-čios) šiame range atsako už darbo kokybę dirbtuvėse. Prižiūrėtojai (-ios) apmoko praktikantus vos jiems įsidarbinus į firmą. Šiam rangui atstovauja darbuotojai, kurie dirba bent jau 9 savaites, turi sukaupę 100 valandų darbo stažą  ir yra įgavę 3 savaičių darbo patirtį , kaip vyr.mechanikas (bendroje sumoje 240 val.). Valandinis atlyginimas - 6500$.

52qkBDy.png

Įgaliotinis (-ė) yra darbuotojas (-a), kuriam (-iai) suteiktas direktoriaus bei pavaduotojo pasitikėjimas už naujų darbuotojų priėmimą. Šio rango atstovai (-ės) ilgą savo darbo laiką praleidžia biure tikrindami informaciją, anketas. Taip pat, atlieka reguliarias darbuotojų teistumo patikras. Valandinis atlyginimas - 7000$.

22m5Lmo.png

Pavaduotojas (-a) yra direktoriaus (-ės) paskirtas asmuo, kuris yra atsakingas už įvairiausių problemų, situacijų susijusių su firma sprendimą. Tai tam tikra prasme yra direktoriaus patikėtinis, kuris daro bendrus projektus su direktoriumi ir pavaduoja šį, kai jis yra nepasiekiamas. Valandinis atlyginimas - 7500$.

rkjPCwl.png

Direktorius (-ė) yra asmuo, kuris neša visos „Los Santos Customs” firmos atsakomybę ant savų pečių. Jis koordinuoja įvairiausius veiksmus firmos gretose, vykdo bei tvirtina reformas, paaukština darbuotojus bei tuo pačiu išrašo atleidimo dokumentus ir išmoka mėnesinius atlyginimus. Valandinis atlyginimas - 8000$.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and our Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.