Jump to content
Kes

.Rekomendacijos norint sukurti gerą frakciją

Recommended Posts

815212846_eclipseLT.png.cd8c3d1a08de3ef679e100521281744a.png

Rekomendacijos norint sukurti gerą frakciją

Atsižvelkite į šiuos punktus jei norėstie Oficialaus statuso savo frakcijai

Turinys

Roleplay Kokybė

Kas Turėtų Būti Paminėta Frakcijos Forumo Temoje

Praeities Aprašymas Ir Istorija

Realistinis Progresas

Frakcijos Verbavimas

In-Character Vadovavimas

Out-of-Character Vadovavimas

Veikla

Frakcijos Tikslai

 

 

Roleplay Kokybė

 

Tikimasi, kad kiekvienas frakcijos narys laikysis RP kokybės standartų. Tai reiškia, kad reikia laikytis visų taisyklių ir už jų ribų, suteikiant teigiamą RP patirtį visiems žaidėjams. Mes norime, kad jūs įžvelgtumėte daugiau nei ''Tik laikytis taisyklių'' ir Roleplay kuris yra naudingas frakcijos aprašymui ir istorijai. Tai taip pat įtraukia, bet neapriboja /do, /me naudojimo, net jei žaidimo galimybės tai leidžia ar ypač kuomet to žaidimas neleidžia. Pvz., Nukreipti ginklą į ką nors, atiduoti kam nors daiktus, surišti žaidėją, nusipirkti nematerialių ar materialių daiktų iš parduotuvės ir kt.

 

Pavyzdžiui, baikerių gauja bus agresyvi, kai to prireiks, ir važiuodami kartu laikysis rikiuotės taisyklių. Aukščiausio rango narys bus rikiuotės priekyje, tada sekančio rango (vienu žemiu aukščiausio) bus už nugaros ir taip viskas tęsis. Jie tai daro kol irodo, kad yra ''įžengę'' labiau į verslo reikalų pusę ir turi savo grupę gaujos narių, kuriuos jie valdo. Mafija stengsis valdyti savo verslą ir išstumti kitus, taip pat rengti profesionalius susitikimus su visomis miesto gaujomis, kad sudarytų tiesioginį aljansą arba bandytų įsitikinti, kad gauja yra žinoma kaip priešai ir bandys padaryti bet ką, kad tik įsitikintu jog ta gauja būtų nesėkminga. Meksikos kartelis roleplayins, norint importuoti narkotikus, ginklus ir kitus nelegalius dalykus, kuriuos pardavinės kitoms meksikiečių gaujoms gatvėse ar kalėjime.

Tai tik kokybės pavyzdžiai, kurių tikimasi iš visų tipų frakcijų, ir tai priklauso nuo to, kaip frakcija sudaroma ir aprašoma.

 

 

Kas Turėtų Būti Paminėta Frakcijos Forumo Temoje

 

Istorija

Nariams svarbu žinoti, kur buvo įkurta frakcija, vykdyti ir įgyvendinti Įkurėjų įdėjas. Ši istorija gali apimti, kas buvo frakcijos įkūrėjai, jų istorijas, kada buvo kuriama frakcija, kur ji buvo sukurta ir t.t. Nesivaržykite pasisemti įkvėpimo iš esamos GTA visatos šiam skyriui, tačiau būkite kūrybingi ir originalūs kitoms dviem sekcijoms.

 

Dabartinė Situacija

Naujiems ir esamiems nariams svarbu žinoti, į ką atkreipti dėmesį ir kaip atrodo jūsų RP, kad jie galėtų priimti sprendimą prisijungti prie jūsų ar kitos jiems tinkamos frakcijos. Tai gali būti trumpalaikis jūsų frakcijai iškeltas tikslas, jūsų frakcijos spalvos, jūsų kontroliuojama sritis, jūsų veikla, jūsų pasiekimai ir jūsų įtaka mieste.

 

Ateities Planai

Tai yra ką jūs turite savo planuose, kaip norite išbandyti savo frakciją ir pritraukti naują veiklą, pajamas, santykius, įtaką mieste, plėtrą ir pan. Atminkite, kad tai turėtų būti realus požiūris į tai, ką turite omenyje. Taigi maža gatvių gauja nebus prasminga sakyti, kad jie nori dominuoti visame mieste.

 

Visa tai turėtų būti parašyta integruotu būdu ir neturėtų per daug susidurti su dabartinėmis miesto grupėmis. Pvz., Jei kas nors jau yra sukūręs Grove gatvės gaują, negalite sukurti kitos Grove gatvės gaujos ir RP'inti tuo pačiu būdu. Turėtumėte apsvarstyti galimybę prisijungti prie šios frakcijos arba sukurti kitokią originalią mintį, vietoj to, kad atkartoti kitą.

 

 

Praeities Aprašymas Ir Istorija

 

Kiekvienos neteisėtos frakcijos pagrindas bus jų pagrindinė istorija. Ši istorija suteiks esamiems ir naujiems žaidėjams idėjos, kaip buvo suformuota jūsų frakcija, vadovaujantis ateities planais. Jūsų frakcijos pasakojimas ar istorija priklauso nuo jūsų, kaip sukurti ir laikytis standartų, kuriais grindžiama jūsų istorija. Mes norime, kad visos frakcijos išliktų ištikimos savo istorijai ir neveiktų už savo istorijos ribų, nebent būtų padaryta pakankamai pažangos, kad frakcija galėtų judėti kita linkme.

 

Tai, ko ieškome istorijoje, yra išsamus frakcijos sudarymo aprašymas. Tai galėjo būti neseniai (dabar ir tada, kai buvo sukurtas serveris) arba tai galėjo būti seniau (prieš kuriant serverį). Jūsų veikla, žaidėjų bazė ir bendras roleplay turėtų tai pateisinti. Keletas pavyzdžių:

-Jei norite įkurti naują frakciją ir neturite daug narių, turėtumėte įtraukti savo istoriją, kurią neseniai suformavote ir galbūt ketinate išaugti.

-Jei turite didelę žaidėjų pagrindą, ilgą laiką buvote serveryje, žinote taisykles iki smulkiausių detalių ir jūsų vardas mieste jau žinomas, galite kurį laiką įrašyti į savo frakciją.

 

Turėsite vadovauti savo frakcijai tokiu budu kuris atitiktų savo istoriją. Visos veiklos turi atitikti ir remtis jūsų istoriija. Tai įtraukia veiklas, aprangos kodą, verslo vykdymo būdai, pajamų šaltinis ir kaip jūs roleplay'insit su kitais mieste. Pavyzdžiui:

Jei norite, kad jūsų frakcija būtų įsikūrusi  žemesnės klasės rajone (Grove , Ballas , Da Nang Boys , Uptown Yardies , ar bet kokiu vardu kurį jūs sugalvojate), jūs turėtumėte pritaikyti savo įstoriją pagal jūsų ''gaują''. Tai reiškia, kad jūs vykdysite RP ir verslą toje srityje, kuri atitinka:

- Žemos klasės vietovės (rajonai, priekabų stovėjimo aikštelės, prastai apšviestos gatvės)

- Aprangos kodas (gaujos spalvos, nešvarūs drabužiai, kiti pigūs drabužiai)

- Automobiliai (lowrider automobiliai, visureigiai, daužti automobiliai)

- Veikla (parduotuvių apiplėšimas, žaidėjų apiplėšimas, nedidelių narkotikų ir ginklų gabenimas gatvėse, automobilių vagystė ir kt.)

 

Jei norite,kad jūsų frakcija būtų viduriniosios klasės ( Vance Family , Korean Mob , Merryweather Security ar bet kokiu vardu kurį jūs sugalvojate), jūs turėtumėte pritakyti savo įstoriją pagal jūsų frakciją. Turėtumėte pritaikyti savo istoriją pagal tai. Tokiu atveju aukštesnio rango žmonės gali džiaugtis daugiau prabanga (automobiliais, drabužiais, ginklais ir pan.) nei žemesni rangai. Tai reiškia, kad jūs vykdysite RP ir verslą toje srityje, kuri tai atitinka:

- Viduriniosios klasės rajonai (viduriniosios klasės rajonai, pramonės zonos, karinės vietos, iškilūs pastatai)

- Aprangos kodas (be gaujos spalvų, vienoda apranga, karinė apranga, įvairi apranga skirtingoms grupėms)

- Automobiliai (vidutiniškai atrodantys automobiliai, nesudaužyti automobiliai, bet ir ne sporto klasės)

- Veikla (prekyba narkotikais / ginklais, pagrobimai, apsaugos reketas, asmens apsauga, samdinių darbas ir kt.)

 

Jei norite, kad jūsų frakcija būtų aukštos klasės frakcija (Russian Mob , Vercetti gang , Triads ar bet kokiu vardu kurį jūs sugalvojate ) Tai reiškia, kad vadovai turėtų turėti dideles pinigų sumas, brangius automobilius, turi žinomą vardą mieste, didelės vilos, verslas ir panašiai. Šios frakcijos turėtų turėti galimybę uždirbti daug pinigų ne tik sau, bet ir žemesnio rango žmonėms frakcijoje. Tai reiškia, kad jūs vykdysite RP ir verslą toje srityje, kuri tai atitinka:

- Aukštos klasės rajonai (Vinewood hills,Richmond,Dideli dvarai)

- Aprangos kodas (Nėra gaujų spalvų, gerai apsirengę, protingi atrodantys, žemesni rangai gali dėvėti pigius drabužius, tačiau aukšti rangai turėtų būti apsirengę kaip tokie)

- Automobiliai (aukšto rango automobiliai gali vairuoti prabangius, sportinius, brangius automobilius, žemesni rangai vis tiek turėtų vairuoti aukštesnio lygio automobilius)

- Veikla (didelio masto ginklų ir narkotikų importas, parduodamas dideliais kiekiais žemesnės klasės grupuotėms, didelio masto apiplėšimai, didelio masto vagystės, žmogžudystės, gerai suderintos kalėjimo transporto atakos, korupcija, turto prievartavimas).

 

Pavyzdžiui, jei jūsų veikėjas turi daug pinigų, gražius automobilius ir gražius namus, vis tiek galite pradėti ar prisijungti prie žemos / vidutinės klasės frakcijos, jei pakoreguosite RP pagal istoriją. Tai reiškia, kad jei norite prisijungti prie Ballas, neturėtumėte įsėsti į savo sportinį automobilį ir važinėtis aplink su dideliu grynujų kiekiu. Nors pateikiami tik trys frakcijų tipai, tarpas tarp šių trijų yra pilkosios zonos, kuriose taip pat galima veikti, jei tai atitinka RP standartą. Prioritetas numeris vienas visada turėtų būti toks, kad jūsų RP būtų realūs ir patikimi, atsižvelgiant į gaujų standartus.

 

Realistinis Progresas

 

Tai labai svarbu norint gauti oficialios frakcijos statusą. Frakcijos, kurios ateina kaip milijonierės, yra mažiau linkusios tapti oficialiomis nei tos, kurios progresuoja lėtai ir mano, kad per didžiąją savo frakcijos gyvavimo laiką pajamos yra mažos. Frakcijoms suteikiama galimybė pakeisti savo elgesį ir operacijas į kitokį RP stilių (pavyzdys: gatvės gauja tampa frakcija, kurioje jie nori parduoti daugiau narkotikų, arba vykdyti apsauginį reketą). Šios frakcijos turės pereiti nuo žemos klasės prie vidutinės klasės. Frakcija turėtų nustoti daryti smulkius nusikaltimus, pavyzdžiui, apiplėšti žaidėjus ir vogti automobilius, ir pereiti prie aukštesnės RP rūšies . Tai gali apimti tokius dalykus kaip perėjimas nuo mažos gatvės kampo gaujų, turinčių mažas pajamas, iki turėjimo tiek daug narių,kad galite užmegzti ryšius su kitomis gaujomis, išplėsti frakcijos veiklą į kitas sritis, kurias kontroliuoja narių grupė, turėdami profesionalų teisėtą verslą, kuris gali būti naudojamas kaip pinigų plovimo frontas arba tiesiog tampa „teisėtu“ verslo asmeniu, kuris prižiūri tik aukštesnio lygio sprendimus.

 

Tai duos naudos iš didesnių galimų pajamų, tačiau visai frakcijai reikės pritaikyti RP visoms naujoms klasėms. Šis pakeitimas turėtų įvykti per ilgesnį laiką, o ne per savaitę. Taigi, likusiam miestui tektų pastebėti, kad keičiasi jūsų frakcija.

 

 

Frakcijos verbavimas

 

Verbavimas į frakciją turėtų būti atliktas in-character. Frakcijos forume neturėtų būti nuorodų į jų discord kanalą ar į įkurėjo profilį, geriau nurodykite sritis kuriose dirba jūsų frakcija ir nurodykite vietoves kur žmonės galėtu jūsų ieškoti norint patekti į jūsų frakciją. Dar geriau būtų užsiimti veikla In-character ir ieškoti narių roleplay'inant. Naudojant OOC įdarbinimo priemones frakcija gali būti visiškai išformuota. Pavyzdžiai kaip tai daryti in-character yra kurti automobiliu susitikimus, vakarėliai rajone, verslo susitikimai.

In-Character Vadovavimas

 

Kaip frakcijos vadovui, atsakomybė už kasdienes operacijas kristų ant žmonių pečių kurie yra atsakingi už tai in-character. Dabar taip pat reikės, kad kiekvienas asmuo savo frakcijoje laikytųsi savo istorijos taisyklių ir paaiškintų, ką jie norėtų pamatyti iš esamų ir naujų narių. Jie patys turi išlaikyti savo frakcijos kokybę. Nauji nariai turėtų prisitaikyti taip, kad jie tilptų į frakciją, o jei nariai nesilaiko istorijos pagrindo, frakcijos vadovybė bus atsakinga už tai, kad šie žaidėjai pakeistų savo elgesį IC būdu.

 

Out-of-Character Vadovavimas

 

Nariai, kurie turės tokį žemą RP standartą ar nuolatos laužys serverio taisykles, sugadins jūsų frakcijos įvaizdį. Frakcija turi parodyti nariams, turintiems prastą RP ar naujiems žaidėjams, kaip teisingai atlikti RP. Dėl to mes tikimės, kad frakcijai vadovaujantys žmonės turės aukštą RP lygį ir žinos serverio taisykles ir jų laikysis iš širdies.

 

Jei asmuo iš jūsų frakcijos nuolat pažeidinėja serverio taisykles ir tokiu būdu sugadina frakcijos įvaizdį, dėl pagalbos galite kreiptis į administratorių (-us) kurie yra atsakingi už nelegalias frakcijas. Tai priklauso nuo gaujai vadovaujančių žmonių, jie turi nuspręsti ar jie kreipsis į administratorių ar ne, dėl šios priežasties.

 

Veikla

Tikimasi, kad frakcija išliks aktyvi ir užtikrins RP kitoms frakcijoms, kurios taip pat priklausys nuo jūsų. Tai reiškia, kad, pavyzdžiui, jei tiekiate ginklus mažesnėms frakcijoms, mes tikimės, kad jūs taip darysite ir toliau. Jei jūsų frakcija taps  neaktyvia, turėtumėte apie tai pranešti darbuotojams, atsakingiems už nelegalias frakcijas, kad bet kokia veikla ar nauda būtų perduota kitai frakcijai, kuri galėtų perimti jūsų vietą, o RP galėtų tęstis.

 

Frakcijos Tikslai

 

Kiekviena frakcija turėtų turėti užsibrėžtą tikslą, kurį bando pasiekti, nesvarbu, ar tai būtų agresyvūs tikslai, pavyzdžiui, tam tikros teritorijos kontrolė, narkotikų ar ginklų prekybos mieste kontrolė, ar RP tikslai, tokie kaip charakterio ugdymas, pasyvus vaidmenų žaidimas jūsų teritorijoje. (parduodant narkotikus, ginklus teritorijoje, kurioje dažniausiai dalyvauja jūsų frakcija) ir t.t.

 

Frakcijos turi turėti trumpalaikius tikslus (pavyzdžiui, perimti konkretų rajoną) ir ilgalaikius tikslus (pavyzdžiui, tapti vienintele mafijos šeima mieste). Šių tikslų įgyvendinimas padeda jūsų frakcijai progresuoti ir tobulėti, o gaujosms eiti - ta kryptimi, kuria jie turėtų eiti

 

 

  • Like 2
  • Confused 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and our Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.