Jump to content
Kes

Informacija apie perkelimo užklausas [BŪTINAI PERSKAITYTI]

Recommended Posts

1048775723_eclipseLT.png.5b1ae8c6f4fa26040bee9ce20680f76b.png

PRAŠYMO PERKELTI UŽKLAUSOS VADOVAS

Norint atlikti turto persikėlimą tarp savo veikėjų, visų pirma reikia gauti leidimą, kad jį gauti reikia vadovautis šiuo vadovu ir sukurti įrašą šioje forumo sekcijoje. Tikimės, kad prieš jį rašydami perskaitysite šį vadovą.

Eclipse RP Lietuva komanda palaiko kokybiška roleplay ir gerą veikėjo istorijos vystymą. Mes nebepriimame perkėlimo prašymų iš žaidėjų, kurie tik dirba su vienu iš savo veikėjų tam, kad galėtų perkelti pinigus į kitą sakydami, kad tai veikėjo istorijos išpildymas, nes jis turėtų būti pasiturintis. Todėl mes reikalaujame svarbių priežasčių kodėl turėtumėme jums leisti persikelti turtą.

Taisyklės

  • Naudokite žemiau esantį formatą ir užpildykite jį tinkamai. 
  • Prašoma suma neturėtų viršyti $500,000. Tik išskirtiniais atvejais ir tik su labai svarbia priežastimi prašymai kurie viršija $500,000 bus priimti. Kuo didesnė suma, tuo svarbesnės priežasties reikalausime. 
  • Personalas pasilieka teisę koreguoti jūsų prašomą sumą pagal priežastį, kurią jūs pateikėte. 
  • Mes tikrai nepriimsime prašymų iš valstybinių įstaigų veikėjų, kurie bandys pafinansuoti savo kitą veikėją, kuris susijęs su gaujų veikla, tam kad tas veikėjas būtų galingesnis. Pvz: Pareigūno veikėjas prašo perkelti pinigų į savo gaujos nario veikėją, kad nusipirktų ginklų.
  • Bet kokiam jūsų turto perkėlimui į kitą veikėją privaloma turėti paruošus RP scenarijų pagal kurį turtas gali logiškai pereiti jūsų sekančiam veikėjui. (Prašome nepamiršti, jog jūsų du veikėjai niekados negali fiziškai susitikti vienoje vietoje, todėl istorija negali būti, jog "susitikom" ir perrašiau.
  • Bandant gauti patvirtinimą perkėlimui, prašome viską rašyti kuo aiškiau, bei plačiau, kuo geresnė istorija, tuo didesnis šansas gauti patvirtinimą.
  • Mes negalime perkelti turto įgyto už kreditus pvz. automobilių. Tam nėra galimybių. 
  • Jei jūsų prašymas yra patvirtintas, persikelti daiktus yra jūsų atsakomybė. Tai turite atlikti ne ilgiau nei per 168Val. nuo patvirtinimo.
  • Patvirtiną perkėlimą įvykdyti gali padėti ir administracija, prašome naudoti /report In-Game, su prašymu pagelbėti persikelt daiktus.
  • Prašymo peržiūrėjimas, bei verdikto priėmimas gali užtrukti iki 168Val. (Kartais net ir ilgiau). Todėl prašome neskubinti administracijos priimant verdiktą dėl jūsų perkėlimo. Visuomet stengiamės tikrinti užklausas eilės tvarka.

PRAŠYMŲ PERKELTI FORMA

Temos pavadinimas

[Prašymas perkelti] Veikėjas > Veikėjas
Pvz. 
[Prašymas perkelti] Salomėja Neris > Vincas Kudirka

 

Nukopijuokite ir užpildykite visą formą esančią žemiau

PRAŠYMAS PERKELTI

Veikėjas iš kurio perkelti: Jūsų atsakymas.

Veikėjas į kurį perkelti: Jūsų atsakymas.

Norėčiau perkelti:

Turtas #1

Turtas #2

Turtas #3

Perkėlimo priežastis (OOC):

Jūsų atsakymas čia.

Perkėlimo RP paremta situacija (IC):

Jūsų atsakymas čia.

Kaip jūs perkeltumėte savo turtą jeigu jis bus patvirtintas?

Jūsų atsakymas čia.


 

Pavyzdys (Nenaudokite šito)

PRAŠYMAS PERKELTI

Veikėjas iš kurio perkelti: Salomėja Neris 

Veikėjas į kurį perkelti: Vincas Kudirka

Norėčiau perkelti:

$100.000

Perkėlimo priežastis (OOC):

Prašymą perkelti nusprendžiau parašyti, nes susikūriau naują veikėją Vincą Kudirka, bei užpildžiau anketa i medikus, todėl jo istorijos pradžios vystymui norėčiau persikelti $100.000.

Perkėlimo RP paremta situacija (IC):

Vincas Kudirka yra Salomėjos senai pamirštas brolis, paskutinį kartą Salomėja matė jį kol dar gyveno kartu su tėvais, tačiau išvyko į San Andreas ir taip daugiau nebe susitiko. Vincas po savo gyvenimo nesėkmių nusprendė, kraustytis į Los Santos miestą, tačiau visai neturėjo kapeikos kišenėje, todėl paprašė savo tėvų paramos, atsistoti ant kojų. Tačiau tėvai taip pat, nebuvo dideli turčiai, dėl tos priežasties susisiekė su Salomeja, paprašydami paskolinti jiems $100.000. Kadangi Salomėja jau buvo įsivažiavus visam gyvenime San Andrease - juos tiesiog padovanojo savo tėvams. Kurie nusprendė padėti Vincui atsistoti ant kojų, bei pradėti gyvenimą iš naujo kitame mieste.

Kaip jūs perkeltumėte savo turtą jeigu jis bus patvirtintas?

Paprašyčiau savo draugo Petro Cvirkos, kad padėtų persikelti pinigus.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and our Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.