Jump to content
Kes

[ECLIPSE Roleplay Lietuva] Dažnai Užduodami Klausimai (DUK)

Recommended Posts

 1035225559_eclipseLT.png.c2e84897ba922ba45f5573db61774bb8.png

ECLIPSE Roleplay Lietuva: Dažnai Užduodami Klausimai (DUK)
Parašė: ECLIPSE Roleplay Lietuva Administracijos komanda

 

Kur aš galiu rasti ECLIPSE Roleplay Lietuva serverio taisykles?

Naujausią ECLIPSE Roleplay Lietuva serverio taisyklių versiją rasite paspaudę čia.

 

Kaip man prisijungti prie ECLIPSE Roleplay Lietuva?

Norėdami prisijungti prie ECLIPSE Roleplay Lietuva sekite nurodymus, ECLIPSE Roleplay administracijos, sukurtame gide.

 

Kada mano roleplay anketa bus peržiūrėta?

Į visus klausimus, susijusius su roleplay anketa, atsakymus dažniausiai galite rasti Naujo Žaidėjo Gide, kuriame taip pat yra pateikiama informacija, apie tai, kaip reikia tinkamai užpildyti anketą, kiek laiko trunka anketos peržiūra, bei kita, rekomenduojama žinoti informacija.

 

Kokios yra serverio komandos?

Visas komandas rasite paspaude F5 arba šiame komandų sąraše. (WIP)

 

Kaip naudotis meniu, kurį ką tik atidariau?

Jeigu negalite naudoti meniu, paspauskite F2, kad ekrane atsirastų pelės žymeklis, kad galėtumėte naudotis meniu.

 

Kaip yra gaunami patirties taškai?

Patirties taškai kaupiasi nuo praleisto laiko ECLIPSE Roleplay Lietuva. Paprasti žaidėjai gauna 3 (tris) patirties taškus per minute. VIP statusą turintys žaidėjai gauna 4,5 (keturis su puse) taškus per minutę.

 

Kaip įstoti į vyriausybės frakcijas?

Šiuo metu ECLIPSE Roleplay Lietuva yra 4 valstybinės frakcijos, į kurias žaidėjai gali įstoti. Norint prisijungti prie valstybinės frakcijos, Jums reikia atitikti stojimo reikalavimus. Žemiau rasite nuorodas į visų valstybinių frakcijų puslapius, su kiekvienos frakcijos individualiais reikalavimais, norint patekti į frakcijos gretas. 

 

Quote

 

 

Kaip uždirbti pinigų?

ECLIPSE Roleplay Lietuva yra daugybė būdų uždirbti pinigų. Jeigu neturite pakankamai patirties, kad prisijungti prie valstybinių frakcijų, galite rinktis iš daugelio kitų darbų ir veiklų. Žemiau yra pateikta keletas siūlomų darbų.

Quote

 

Tolimųjų reisų vairuotojo darbas

Šis darbas Jūsų reikalaus vairuoti vilkiką ir išvežioti krovinius po apylinkes. Jums teks vežti - krovinius, kurą, ginklus ir automobilius. Prisikabinus priekabą, ją reikės pasikrauti kroviniu, tuomet jį pristatyti į reikiamą lokaciją bei iškrauti priekabą. Jeigu nutiks taip, kad Jūsų priekabą liks tuščia, ją visuomet galite papildyti nauju kroviniu. Bet kuriuo metu paspaudus Y, pakeisite vežamo krovinio pristatymo vietą.

 

Šiukšlių išvėžėjo darbas

Šis darbas Jūsų reikalaus vairuoti šiukšlių išvežimo sunkvežimį miesto apylinkėse bei prižiūrėti švarą gatvėse. Pasiimkite savo sunkvežimį ir važiuokite į juodą taškelį, kurį matysite savo GPS. Nuvykę prisiparkuokite ir eikite surinkti šiukšlių maišų, kurios galite paimti paspaude E. Kuomet surinksite 10 maišų, juos reikės nuvežti ir išpilti šiukšlių sąvartyne. 

 

Kurjerio  darbas

Šis darbas Jūsų reikalaus pristatyti siuntinius į namus, miesto apylinkėse. Kad tai atliktumėte, Jums reikės sunkvežimio, kurį gausite paspaudę Y. Kuomet įlipsite vidun, savo GPS matysite lokaciją įkuria Jums reikia nuvykti. Nuvykus į vietą ir priėjus prie furgono galo, paspauskite E, kad paimtumėte dėžę. Eikite į pristatymo vieta ir vėl paspauskite E, kad pristatytumėte siuntą. Jeigu nutiks taip, kad Jūsų priekabą liks tuščia, ją visuomet galite papildyti naujais siuntiniais pakrovimo taške. 

 

Pinigų išvežiotojo darbas

Šis darbas Jūsų reikalaus pinigais papildyti miesto bei užmiesčio bankomatus. Sėskite į pinigų išvežiojimo sunkvežimį ir važiuokite į pristatymo vietą, kurią matysite savo GPS. Nuvykus į vietą jums reikės iš automobilio galo išsiimti maišą, tai galite padaryti paspaudę E. Tuomet nueikite iki bankomato ir paspauskite Y. Grįžus į automobilį savo GPS matysite naują lokaciją. 

 

Autobuso vairuotojo darbas

Šis darbas Jūsų reikalaus vairuoti maršrutinį autobusą po miestą bei vežioti keleivius. Kad gautumėte autobusą paspauskite Y. Norėdami gauti darbo užmokestį privalote baigti maršrutą. 

 

Žvejyba

Ši veikla Jūsų reikalaus žvejoti žuvis prie vandens telkinių. Kuomet pamatysite žinutę, kad žuvis užkibo, spauskite K, kad ją ištrauktumėte. Ištraukus žuvį apie tai gausite pranešimą. Baigę žvejoti nuvykite į žuvies pridavimo tašką, kad atsiimtumėte užmokestį.

 

 

 

Kaip pasikeisti išvaizdą?

Norėdami pakeisti išvaizdą galite rasti daugybę tam skirtų būdų. Norint įsigyti naujų drabužių, galite nuvykti į bet kurią drabužių parduotuvę. Jeigu Jums nepatinka veikėjo fizinės savybės, galite nuvykti į Los Santos greitosios medicininės pagalbos centrą, kur Jums bus atlikta plastinė operaciją. Pirmą kartą plastinė operacija yra nemokama, tačiau vėliau jau kainuos 30’000$.

 

Kaip įsigyti ginklą?

Pirmiausią Jums reikia kreiptis į policijos pareigūnus, jiems pateikti anketą dėl licencijos ginklui išdavimo. Jeigu Jūsų prašymas dėl anketos yra patvirtintas, tuomet sumokėjus 10’000$ Jums bus išduota ginklo licencija. Ginklą galite įsigyti bet kurioje ginklų parduotuvėje. Taip pat nelegalius ginklus galite įsigyti iš žmonių, tačiau kaip tai padaryti, Jums reikės išsiaiškinti jau žaidime!

 

Kaip man apskųsti Los Santos policijos departamento pareigūną dėl neteisėto naudojimosi pareigomis bei įgaliojimais (ICLy ir OCC) arba dėl prasto roleplay?

Jūs galite užpildyti vidaus reikalų ataskaitą WIP apie bet kurį Los Santos policijos departamento pareigūną, jeigu manote, kad šis naudojosi jam suteikta galia ne pagal paskirti, elgiasi neprofesionaliai, prastai atlieka roleplay, ar tiesiog elgiasi netinkamai. 

 

Manau, kad mano bausmė yra netinkama, nesąžiningą. Ar galiu ją apeliuoti?

Norėdami apeliuoti bausmę, turite užpildyti apeliacijos paraišką. Privalote būti įsitikinę, kad Jūsų apeliacija atitinką reikalavimus.

 

Kaip man apskųsti kitą žaidėja? Jis katik pažeidė taisykles!

Norėdami apskųsti žaidėją, kuris Jūsų manymu pažeidė taisykles, pirmiausiai naudokite komanda /report. Jeigu šiuo metu žaidime nėra administratorių, galinčiu priimti Jūsų nusiskundimą, tuomet forume Jūs galite sukurti skundą apie žaidėja. Privalote būti įsitikinę, kad Jūsų skundas atitinka reikalavimus

 

Kaip pateikti pasiūlymą serveriui?

Sukurkite serverio pasiūlymo formą.

 

Kaip man sukurti nusikalstamą frakciją?

Žaidėju frakcijų skiltyje sukurkite skiltį, kurioje turite papasakoti apie savo frakciją. Kuomet Jūsų skiltis bus aktyvi bent 30 dienų, galėsite pateikti paraišką oficialiai frakcijai įteisinti. (Jeigu tuo metu bus priimamos paraiškos).

 

Kas yra No Crime Zones (NCZ)?

No Crime Zones - serverio nustatytos vietovės, kuriose nusikalstama veikla ar nepaklusimas teisėtiems policijos pareigūnų nurodymams nevykdymas, pažeidžia serverio taisykles. IC nusikalstamo motyvo turėjimas neatleidžia nuo serverio taisyklių. Žemiau rasite šiuo metu esančias No Crime Zones.

 

Quote

 

  • Vidus, teritorija ir kvartalas, kuriame yra Los Santos Policijos Departamentas.
  • Vidus, teritorija ir kvartalas, kuriame yra Los Santos Greitosios Medicininės Pagalbos Centras
  • Vidus, teritorija ir kvartalas, kuriame yra bet kuris bankas.
  • Vidus, teritorija ir kvartalas, kuriame yra Tequila-la pokerio baras. 
  • Vidus ir teritorija, kurioje yra Yellow  Jack Inn baras.
  • Oro uosto keleivių išėjimo vieta (naujų žaidėjų atsiradimo vieta).
  • Regitros stovėjimo aikštelė.

 

 

 

Kaip man apiplėšti žmogų?

Kitus žaidėjus Jūs galite apiplėšti naudodami komandas /frisk, /takebattery, /me, /do. Plėšimai turi būti atlikti naudojant kuo daugiau RP. Tai reiškia, kad norint žmogų apiplėšti, pirmiausia reikia jį pargriauti ant žemės, o ne pribėgus iškarto naudoti /frisk komandą. Prisiminkite, kad naujus žaidėjus (New Player) plėšti yra draudžiama, kol šie nepasiekia 1000 patirties taškų ribos. Išimtis, jeigu naujas žaidėjas užsiima nelegalia, nusikalstama veikla, tuomet šiam žaidėjui naujoko apsauga negalioja. Plėšikui lieka atsakomybė ar apvagiamas žmogus atitinka kriterijus.

 

Kaip nusikaltėliai uždirba pinigus?

Nusikaltėliai pinigams uždirbti turi daugybę būdų. Dalis jų yra: narkotikų pardavinėjimas, automobilių vogimas ir jų pristatymas į išrinkimo vietas, marihuanos auginimas ir t.t.

 

Kaip pavogti automobilį jeigu jis yra užrakintas?

Norėdami pavogti automobilį, pirmiausiai Jūs turite parduotuvėje nusipirkti Bobby Pin. Įsigiję, Jūs turite prieiti prie norimo automobilio ir spausti CTRL + X, tuomet spauskite antrą pelės mygtuką ant norimos mašinos ir spauskite ant "Bobby Pin". Bobby Pin taip pat galite naudoti antrankiams atrakinti. Nevisuomet dalykus atrakinti pavyks iš pirmo karto, tad įsigykite jų daugiau. 

 

Kaip turėti išskirtinį ėjimo stilių?

Išskirtinį ėjimo stilių galite įsigyti naudodami kreditus. Kiekvienas ėjimo stilius kainuoja 1000 kreditų. Įsigijus kreditus, ėjimo stilių galite pasirinkti paspaudę F6

 

Kaip pranešti apie serverio klaidą/problemą?

Jeigu serveryje radote klaidą/problemą, žaidime sukurkite pranešimą naudodami /report. Jeigu į Jūsų pranešimą niekas neatsako, Jums reikia sukurti temą skiltyje klaidų/problemų nusiskundimai. Privalote įsitikinti, kad pranešimas atitinka reikalavimus. 

 

Kaip paskelbti pranešimą visam serveriui?

Norint paskelbti pranešimą, kurį matys visas serveris, Jums reikia susisiekti su Weazel News naudojant /newsagency komandą.

 

Kas yra kreditai?

Kreditai tai yra OCC valiuta, kuria galite įsigyti naudojant žaidimo panelę. Už kreditus Jūs galite įsigyti išskirtinius automobilius, VIP statusą, išskirtinius automobilių numerius, pasikeisti žaidėjo vardą ir dar daugiau! Kreditai galiojimo termino neturi, tad jų išleisti vienu kartu nebūtina. Kreditai yra laikomi Jūsų vartotojo paskyroje. Kreditai į kitą paskyrą nėra perkeliami. Juos galite naudoti visiems Jūsų paskyros turimiems veikėjams. Gautos pajamos yra investuojamos į galingą įrangą, kuri padeda išlaikyti ir gerina serverio darbą, taip sukuriant kokybiškesnį žaidimo laiką.

 

Kaip tapti rėmėju?

Rėmėjo statusas buvo suteiktas visiems bendruomenės nariams, kurie prisidėjo prie serverio starto ir tobulinimo projekto pradžioje. Jeigu norite tapti rėmėju, turite mus paremti 100€ (galima ir dalimis). Tuomet Jums reikia susisiekti su vienu iš administratorių, kad gauti statusą. Rėmėjo statusas yra ypatingas, kadangi jis visam laikui bus priskirtas Jūsų vartotojo paskyrai!

 

Kaip pasikeisti veikėjo vardą?

Norint pasikeisti veikėjo vardą, Jums reikia nusipirkti kreditų per F6 ir ten galite pasikeisti tik vardą, tik pavardę arba vardą ir pavardę. Tai padaryti jums kainuos 500kreditų.

 

Kaip prisijungti prie ECLIPSE-RP Lietuva administracijos?

Jūs galite prisijungti prie administracijos pretenduodami į pagalbinio personalo (support) pareigas, užpildydami anketą. Anketos yra skelbiamos kas mėnesį. Kuomet anketos bus aktyvios, Jūs apie tai būsite informuoti bendru pranešimu  ECLIPSE-RP Lietuva Discord serveryje.

 

Kreditai : @Redzas96

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and our Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.