Algirdas 0 Posted July 18, 2020 Share Posted July 18, 2020 (edited) Pateikiama problema: Prisijungus prie serverio pirmas kelias minutes (kartais ir keliolika) voice chat veikia taip kaip ir turetu. Praejus kazkuriam laikui kai salia manes esantys zaidejai pradeda kalbeti man dingsta visi garsai. Nebesigirdi ka sako zmones, jeigu bunu automobilyje nesigirdi variklio garso, nesigirdi visu likusiu gta garsu, taip pat nutyla netgi youtube ar discord tuo metu, kol kiti zaidejai buna nuspaude push to talk mygtuka. Vos tik nustoja kalbeti ir voice chat zaidime nebenaudojamas iskart atsiranda variklio garsai, discord pokalbis, ar youtube grojama muzika vel pradeda girdetis. Visi garsai sugryzta, iki sekancio push to talk paspaudimo. Visa tai nutinka kai voice chat naudoja kiti zaidejai. As galiu kalbeti ir mane girdi, taciau as nieko negirdziu. /vr 1 taip pat nepadeda. Problemos data ir laikas (kartu su laiko juosta): 19:00 GMT+3 07/18/2020 Tavo veikėjo vardas: Algirdas_rozancius Susiję aplinkiniai veikėjai: - Įrodymai ar naudinga informacija: Edited July 18, 2020 by Algirdas Link to post Share on other sites
Byrkatronas 0 Posted July 23, 2020 Share Posted July 23, 2020 Susidūriau su panašia problema, 5 minučių laikotarpyje, po prisijungimo į serverį, dingsta visi garsai, taip pat ir youtube jeigu fone būna paleistas video. Apsilankiau kituose serveriuose, ši problema neiškilo. Garsas trumpam vėl atsiranda išjungus žaidimą ir vėl jį įjungus. Mano atveju voice chat neturi įtakos garso dingimui. Link to post Share on other sites
pharaoh 217 Posted July 24, 2020 Share Posted July 24, 2020 Uzdarykite savo zaidima ir isitikinkite, kad jusu headset yra pazimetas default device paciuose windows Link to post Share on other sites
Algirdas 0 Posted July 25, 2020 Author Share Posted July 25, 2020 headset ir mikrofonas active yra ir paciuose windows ir zaidime. Vistiek si problema nutinka praleidus serveryje 5-15min. Link to post Share on other sites
Urlaganas 1 Posted July 30, 2020 Share Posted July 30, 2020 Man būna, jog užfreezina sekundei, GTA stock garsai būna, mane kiti girdi, ttačiau aš kitų negirdžiu. Ir šone dešinėje atsiranda žaidėjo ID, jog jis kalba nors tyli. Ir tas ID lieka. Link to post Share on other sites