Jump to content

MeuMeu

Nariai
  • Posts

    331
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

MeuMeu last won the day on November 15 2022

MeuMeu had the most liked content!

Reputation

203 Puiku

Recent Profile Visitors

2,535 profile views
  1. Taisyklių atnaujinimas 2022.11.14 Papildytos taisyklės: 9. 22. Sena: Naudoti bendrus radio dažnius su kita frakcija ar suteikti jiems pastiprinimą yra uždrausta neskaitant tada kai vyksta Oficialus Karas patvirtintas Nelegalių Frakcijų Prižiūrėtojų, bet koks pastiprinimas turi vykti oficialaus karo metu. Jei esate iš kitos frakcijos ir natūraliai atsidūrėte situacijoje galite joje dalyvauti tačiau negalite kviesti savo frakcijos už pastiprinimą. Bendrus dažnius galima naudoti tik darant bendras misijas kurios atneštų naudą abiem frakcijom. Bendros misijos turi būti planuojamos iš anksto, jei bus daromi bendri dažniai vien tam, kad dvi gaujos sušaudytu vieną, bus baudžiama daug rimčiau. Pavyzdžiai kada yra bendra nauda: Banko plėšimas, užsakymo pasiėmimas kartu į kurį abi gaujos dėjo pinigų. Nauja: Naudoti bendrus radio dažnius su kita frakcija ar suteikti jiems pastiprinimą yra uždrausta neskaitant tada kai vyksta Oficialus Karas patvirtintas Nelegalių Frakcijų Prižiūrėtojų, bet koks pastiprinimas turi vykti oficialaus karo metu. Jei esate iš kitos frakcijos ir natūraliai atsidūrėte situacijoje galite joje dalyvauti tačiau negalite kviesti savo frakcijos už pastiprinimą. Bendrus dažnius galima naudoti tik darant bendras misijas kurios atneštų naudą abiem frakcijom. Bendros misijos turi būti planuojamos iš anksto, jei bus daromi bendri dažniai vien tam, kad dvi gaujos sušaudytu vieną, bus baudžiama daug rimčiau. a) Pavyzdžiai kada yra bendra nauda: Banko plėšimas, užsakymo pasiėmimas kartu į kurį abi gaujos dėjo pinigų (minimali vienos gaujos įdedama suma 150 tūkstančių, vadinasi bendra užsakymo vertė turėtų siekti bent 300 tūkstančių); b) Pavyzdžiai kada nėra bendros naudos: Siuntos periminėjimas iš kitos grupuotės, Važinėjimas per laboratorijas, Pasalų (ambush) darymas. 9. 10. Sena: Su automobiliu važiuoti į kalnus galima tik tada, kai automobilis yra tam tikros kategorijos, kuri yra realistiškai tam pritaikyta. Į šią kategoriją įeina SUV ir OFFROAD tipo automobiliai bei CROSS BIKES tipo motociklai. Ši taisyklė yra išimtis PD bei MD tarnybiniams automobiliams, nes darbuotojams yra svarbiau žmogaus gyvybė bei nusikaltimų užkardymas nei jų turtas. Nauja: Su automobiliu važiuoti į kalnus galima tik tada, kai transporto priemonė pagal RAGEMP puslapį (https://wiki.rage.mp/index.php?title=Vehicles) priklauso šioms kategorijoms: SUV , OFFROAD automobiliai bei CROSS BIKES tipo motociklai. Ši taisyklė yra išimtis PD bei MD tarnybiniams automobiliams, nes darbuotojams yra svarbiau žmogaus gyvybė bei nusikaltimų užkardymas nei jų turtas. Panaikintos taisyklės: 15. 7. Žaidėjai gali dalyvauti TIK VIENĄ kartą per OOC savaitę bandyme kažką išlaisvinti iš kalėjimo. 15. 8. Oficialios frakcijos gali mėginti DU KARTUS per OOC savaitę mėginti išlaisvinti narį, jei šis yra frakcijos LYDERIS. 15. 10. c) Jei įkaitų situacijoje įsikiša policija, visi pagrobėjai negali grobti žmogaus 1 OOC savaitę.
  2. Taisyklių atnaujinimas 2022.10.18 Pakeista taisyklė: 5. 4. Sena: Kiekvieno susišaudymo metu privaloma saugoti video įrašus 48h. Nauja: Specialiai atrinktiems įtartiniems asmenims po vieno žodinio įspėjimo privaloma saugoti kiekvieno susišaudymo vaizdo įrašus ne mažiau kaip 48 valandas. Šis įspėjimas gali būti teikiamas Moderatoriaus ir aukščiau. Po atskiro pranešimo bei Administracijos leidimo - įspėjimas nebegalioja. Asmenys griežtai bus stebimi ir bet kada bus paprašoma pateikti norimus įrodymus iš 48 val. laikotarpio. (3 raštiški panel įspėjimai dėl POV neturėjimo = perma.)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and our Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.