Los Santos Greitosios Medicininės Pagalbos Centras

Registratūra

Pirmasis dalykas ką pamatysi atsidarius mūsų ligoninės durims -  registratūra. Visą parą, septynias dienas per savaitę dirbanti vaistinė bei priimamasis yra neatsiejama bei esminė LSGMPC dalis. Priimamajame dirbanti komanda visada priims sužeistą, ar negaluojantį pacientą. Tai gali būti tu, gali būti ir tavo draugas. Verta paminėti, jog ši paslauga nėra nemokama ir tau gali kainuoti iki 1000 dolerių.

Darbas

Galima sakyti, jog Los Santos Greitosios Medicinos Pagalbos Centras yra trijų atskirų sferų produktas. Čia darbuotojai išmoksta, kaip padėti asmeniui atvykus į iškvietimus, gesinti gaisrus, atlikti operacijas, kaip elgtis kritinėse situacijose. Komunikabilumas, ryžtingumas ir komandinis darbas - neatsiejama darbo LSGMPC dalis.




 Komanda

Los Santos Greitosios Medicinos Pagalbos Centras nefunkcionuotų be direktoriaus surinktos komandos. 

Generalinė Direktorė

Stefonsa Bitutinaitė

Medicinos skyriaus vadovas 

Neturime

Dažniausiai užduodami klausimai

LSGMPC kolektyvas yra paremtas žmogiškųjų išteklių ir mes neslepiam, jog mums trūksta aktyvių darbuotojų. Dėl vienokių ar kitokių priežasčių, dabartinis mūsų kolektyvas negali būti aktyvus didžiąją dienos dalį, todėl pasitaiko atvejų ir ne vienas, kai pamainoje esančių darbuotojų nėra. Taip pat LSGMPC yra įpareigotas prioritetine tvarka važiuoti į LSPD kviečiamus iškvietimus. 


Bendru departamento nutarimu, pasikeitė CPR išsilaikymo tvarka. Visą informaciją galite rasti viršuje pasinaudoję navigacijos "Naudinga Informacija" nuorodą ir susiradę skiltį "CPR".


Pirmosios pagalbos licenzijos kaina yra 15,000$, vyriausybės finansuojamoje frakcijoje dirbančiam asmeniui taikoma nuolaida yra 25% ir licenzijos kaina - 11,250$